Aloha (hej)

Vad betyder ‘Ohana?

Ohana (‘Ohana) betyder familj på Hawaiianska. Hawaii är som de flesta vet surfingens mecka och just surfing ligger oss mycket varmt om hjärtat. Tanken med namnet är att man ska känna sig välkomen till vår butik och kunna dela vår gemenskap, oavsett om du är aktiv inom surfing eller någon annan brädsport. Det spelar ingen roll om du är gammal eller ung, det viktiga är att man delar sin känsla med andra.  Share the stoke!

Vad är vi?

Ohana är en personlig brädbutik med ett handplockat sortiment med det bästa från Sup, Surfing, Skateboard, Longboard, Vindsurfing och Mode. Under vår resa lär vi oss väldigt mycket och allt detta har vi tagit med oss. Vi jobbar målsättning och ambition – att alltid kunna erbjuda er kunder de bästa produkterna med högsta möjliga service! Har vi inte just den produkten du söker eller om du har någon annan fundering, tveka inte på att kontakta oss så hjälper vi er!

Vilka är vi?

Vi som står bakom är hängivna surf/brädåkare med ett brinnande intresse för det vi håller på med och vår ambition är att kunna förmedla denna underbara känsla vidare till er! Prova du också och förstå vad vi pratar om :-)

Varmt välkomna till oss på Ohana i butik och på webben.
//Mahalo Andreas & Crew

Vår butik i Halmstad

Kontakta oss

Vi är inte här just nu. Men lämna gärna ett meddelande så återkommer vi snarast!

0